Welke Sliedrechtse jongere verdient het jeugdlintje?

//Welke Sliedrechtse jongere verdient het jeugdlintje?

Welke Sliedrechtse jongere verdient het jeugdlintje?

Je hoort vaak dat ‘grote mensen’ een onderscheiding van de burgemeester of koning krijgen. Deze mensen hebben zich bijvoorbeeld jaren ingezet om andere mensen te helpen. Maar ook jongeren kunnen bijzondere prestaties leveren. Daarom hebben we in Sliedrecht het jeugdlintje.

Voor wie is het jeugdlintje?
Sliedrechtse jongeren tussen 6 en 18 jaar komen in aanmerking voor het jeugdlintje. Het wordt uitgereikt aan jongeren die zich belangeloos hebben ingezet voor onze samenleving, gedurende langere tijd, of voor een concrete activiteit, of een bijzondere inzet/(sport)prestatie hebben geleverd. Het college van B&W beslist welke jongeren een lintje ontvangen. Er is geen bezwaar of beroep mogelijk.

Wanneer is de uitreiking?
Op vrijdag 1 juni 2018, de Internationale Dag van het Kind. De genomineerde jongeren en hun ouders/verzorgers ontvangen daarvoor een speciale uitnodiging.e dit

Voordragen?
Dat kan! via het aanmeldingsformulier op www.sliedrecht.nl (zoek op jeugdlintje) of stuur een e-mail naar: m.broenink@sliedrecht.nl. Als je de nominatie geheim wilt houden voor de genomineerde, geef het dan even aan. Kandidaten kunnen worden voorgedragen tot 31 maart 2018.

 

2018-01-23T11:27:25+00:0023 januari, 2018|Nieuws|